Lions Oslo VBU

Lions Oslo VBU

17.05.21 16:12 av John Ivar Rygge

Lions Club Nittedal er medlem i Lions Oslo VBU. Lions Oslo VBU (Velferdstiltak for Barn og Unge) er en felles forening for Lions-klubber i Lions sone 8, 9, 10. Foreningen ble stiftet i 2018 basert på et ønske om å videre føre lokale Lions-klubbers initiativ og videreutvikle disse.

Les mer
Dette brenner vi for

Dette brenner vi for

14.01.21 18:04 av John Ivar Rygge

Dette brenner vi for Vi ønsker å hjelpe mennesker som trenger det i lokalmiljøet - i Norge og i Verden. Lions innsamlingsprinsipp Når vi samler inn penger til humanitære formål har vi et ufravikelig prinsipp. Alle innsamlede midler skal gå uavkortet til å hjelpe andre Drift av organisasjonen dekkes av medlems-kontingenten.

Les mer
Hva er Lions

Hva er Lions

11.11.20 15:54 av John Ivar Rygge

Lions er en frivillig humanitær organisasjon med over 1,4 millioner medlemmer i over 200 land. Vi er kvinner og menn som vil bidra til å styrke lokalsamfunn og støtte de som trenger det, både lokalt og globalt. Vi er gode venner som hjelper andre!

Les mer
Vi er Lions

Vi er Lions

07.11.20 14:49 av John Ivar Rygge

Vi er Lions - men hva er Lions? Har du vokst opp i nærmiljøet vårt eller flyttet hit i voksen alder? Uansett har du sikkert møtt på Lions Club Nittedal. Vi er den lokale delen av en stor verdensomspennende humanitær serviceorganisasjon med 1,3 millioner medlemmer. Men hva er vi egentlig – la oss forklare!

Les mer