Tulipanaksjon 30. april 2022

Publisert av John Ivar Rygge den 30.01.21. Oppdatert 07.02.22.
  • Lions Tulipanaksjon lørdag 30. april 2022

Lions Club Nittedal støtter kurs for barnehager, skoler, idrettslag og kurs for foreldre.

• Profilering: Materiell med Lions logo finner du i Lions Norges nettbutkk: http://lions.adprofil.no/ ..
  • Bedrifter: Forhåndssalg til bedrifter er en god inntekt for klubben. Alle medlemmer i Nittedal Næringsforening vil motta e-post med spørsmål om de ønsker å støtte aksjonen ved å "kjøpe" tulipaner til sine ansatt.
  • Forhåndssalg: Klubben vil forhåndsselge via sosiale medier der bygdas innbyggere kan bestille tulipaner,  levere på døren.
  • Stand: Vi planlegger stands på4 steder i kommunen. Eget system der de som handler selv tar bukettene og de betaler for med Vipps
  • Samarbeidspartner: Lions klubb Nittedal samarbeider med Nittedal Frivilligsentral om årets innsamling.
  • Bestilling og levering: Vår leverandør både for selve tulipanene og distribusjon til klubbener gartneriet Schouten i Lier.